Onze behandelingen |

Bij Mondzorg Oosterhout kunt u terecht met al uw esthetische wensen, zoals composiet facings of porselein facings. Omdat we alles digitaal plannen kunt u vooraf al een goede indruk krijgen van het eindresultaat. Een goede mondgezondheid is een voorwaarde om het beste resultaat te verkrijgen. Behandeling bij de mondhygiënist is daarom bijna altijd onderdeel van het behandelplan.

Naast de reguliere tandheelkundige behandelingen zoals controles, vullingen, mondhygiënische behandelingen, wortelkanaalbehandelingen kunt u bij ons ook speciaal terecht voor Invisalign orthodontische behandeling en Cerec behandelingen, ook wel bekend als “kroon in een dag”.

Voor protheses wordt u geholpen door een deskundige collega met zijn eigen tandheelkundig laboratorium. Zo houden we de lijntjes kort en kunnen we u altijd op de beste manier helpen.

Voor de kleinsten onder ons bieden we speciale poetsprogramma’s aan, waarbij we ons focussen op het aanleren van goed poetsgedrag om gaatjes in de toekomst te voorkomen.

Onze werkwijze |

Intake:
Tijdens uw eerste bezoek maakt u kennis met de praktijk en wij met u.
Voor ons is het zeer belangrijk om een goede indruk te krijgen van uw gebit en uw wensen omtrent uw gebit. Om alles goed in kaart te brengen kijken we uiteraard hoe de huidige gebitssituatie is, en maken we, indien nodig, röntgenfoto’s en een digitale scan van uw gebit. Dit alles helpt ons om een goed en gedetailleerd advies te geven om samen met u een gezonde mond te behouden.

Werkwijze:
Bij Mondzorg Oosterhout werken zeer kundige assistentes die opgeleid zijn om zelfstandig enkele handelingen, zoals verdoven en het maken van röntgenfoto’s, te verrichten. Het kan dus voorkomen dat dit bij uw behandeling gebeurt. Indien u hier bezwaar tegen hebt kunt u dit uiteraard altijd aangeven. De tandarts blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor alle behandelingen.

Indien u een combinatie afspraak maakt voor gebitsreiniging en halfjaarlijkse controle zal het zeer waarschijnlijk zijn dat de controle plaatsvindt in de kamer waar de gebitsreiniging ook plaatsvindt. Het voordeel voor u is minder wachttijd tussen de afspraken door.