contact | Mondzorg Oosterhout 

Bereikbaarheid:
De praktijk is bereikbaar van 8:15 tot 17:00 uur. Per telefoon via 0162- 74 85 55 of mail. In de pauze zijn we enkel bereikbaar voor spoedgevallen. Omdat de praktijk nog volop in opbouw is, kan het soms voorkomen dat we u niet direct te woord kunnen staan. Mail ons dan op info@mondzorgoosterhout.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Inschrijvingen:
Voor inschrijvingen vragen wij u het inschrijfformulier in te vullen. U kunt dan direct de benodigde gegevens achterlaten. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen. Overige vragen kunt u stellen via info@mondzorgoosterhout.nl

Parkeren:
Er zijn diverse mogelijkheden rondom de praktijk om te parkeren. Voor en achter het gebouw, of bij kinderdagverblijf de vlinder.

Openbaar vervoer
De praktijk is tevens bereikbaar met de bus en uiteraard is er ook gelegenheid om uw fiets te stallen.

bezoek ons |

Mondzorg Oosterhout
Dillehof 73
4907 BG Oosterhout

0162- 748 555
info@mondzorgoosterhout.nl

Afspraken: |

– Afspraken maakt u telefonisch of direct online
– Mocht het onverhoopt voorkomen dat u ziek bent vragen wij u dit ons zo snel mogelijk te laten weten
– Kunt u een afspraak niet nakomen? Laat dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch of via e-mail aan ons weten. Wij hebben dan nog voldoende tijd om de gereserveerde tijd aan een andere patiënt te geven. Wanneer u de afspraak niet tijdig afzegt, of niet komt opdagen, zal de voor u gereserveerde tijd in rekening worden gebracht conform onze betalingsvoorwaarden. Het feit dat wij u helpen herinneren aan uw afspraak is een extra service. U blijft er zelf verantwoordelijk voor dat u op uw afspraak verschijnt.